Om oss

wd_arrow

Waldeland og Dubland er et erfarent murmesterfirma lokalisert på Varhaug på Jæren med over 30 års erfaring. Våre dyktige prosjektledere har mesterbrev i murerfaget og vi tar på oss oppdrag for både private og profesjonelle kunder.

Enten du trenger hjelp til nybygg eller renovering av din eksisterende bolig, kan du stole på at vi som fagfolk gir deg gode råd. Vi utfører alle typer mureroppdrag, både innvendig og utvendig, og tar på oss oppdrag fra Stavanger i nord til Flekkefjord i sør.

Våre kompetente håndverkere er eksperter i både nye og tradisjonelle teknikker og er flinke til å tilpasse seg kundenes behov. Vi jobber hardt hver dag for å bli kundenes førstevalg og ønsker å være en attraktiv samarbeidspartner på både store og små prosjekter.

Vi i Waldeland & Dubland AS er stolte av å være godkjent som lærebedrift i murerfaget og er aktive deltakere i Bygg opp Rogaland for å rekruttere nye lærlinger. Vi tror på å bygge opp bedriften ved å utdanne og oppmuntre lærlinger til å få en solid kompetanse, som igjen vil hjelpe bedriften å vokse. Vi besøker skoler i Rogaland for å vise hva vi gjør, og ser viktigheten av å rekruttere til bransjen. I over 12 år har vi utdannet lærlinger i samarbeid med Bygg opp Rogaland eller opplæringskontoret for murerfaget.

Historie

Historien om Waldeland & Dubland startet for mange tiår siden, mens Sverre Waldeland og Pål Dubland fortsatt drev hver for seg.

Det var i 1993 at de to kloke hodene med samme visjon bestemte seg for å starte et firma sammen og Waldeland & Dubland AS var et faktum.

I 2013 tok Tore, sønn av Pål, over bedriften sammen med Harald Edgar og Morten. I dag er vi 15 fjåge, drevne og kompetente ansatte